Un foc cald, de lemne, intr-o seara rece de iarna, este visul oricarei persoane care iubeste confortul si relaxarea.

Pentru ca aceste momente de vis sa se desfasoare in cea mai perfecta siguranta, poti alege cosuri fum ieftine de aici, de la distribuitori acreditati.

Cele mai importante avantaje ale montarii de cosuri de fum ieftine

Se spune ca soba este inima oricarei case, acolo se produce energia care incalzeste si sustine viata. Din acest motiv, pentru ca sistemul de incalzire sa functioneze perfect, va trebui sa ai grija la criteriile pe care le iei in considerare atunci cand alegi cosuri fum ieftine.

Evacuarea rapida a fumului si reziduurilor adiacente

Nicio soba sau semineu nu pot oferi caldura focului, rezultat in urma arderii lemnelor, daca nu au montate cosuri fum ieftine si calitative, pentru o evacuare optima a fumului. Atunci cand sunt bine alese, montate si intretinute, toate variantele de cosuri fum ieftine vor evita ca fumul sa se intoarca in camera si sa ii intoxice pe membrii familiei tale.

Pastreaza peretii din camera curati

Existenta celei mai mici fisuri in orice model de cos de fum va duce la afumarea peretilor, ceea ce inseamna o murdarire si un aspect neplacut. Chiar daca nu te deranjeaza o culoare mai inchisa la pereti, trebuie sa stii ca fumul depus contine particule minuscule de cenusa, care pot provoca iritatii ale sistemului respirator. In special copiii mici sunt afectati si nu vrei sa ii expui acestui pericol destul de mare.

Un plus de design pentru interiorul tau

Daca tot cheltuiesti o multime de bani pentru o amenajare interioara care sa ofere o casa de care sa fii mandru, trebuie sa stii ca unele modele de cosuri de fum au un design extrem de atragator. Alegerea unor cosuri fum ieftine cu stil, va aduce un plus de personalitate camerei in care sunt pozitionate. In acest fel, nu doar ca tu si membrii familiei va veti bucura sa ajungeti acasa dupa o zi grea de munca, dar vei putea sa fii si o gazda primitoare pentru prieteni si cei dragi.

Mesele din weekend sau de sarbatori, cand vei gati cele mai gustoase preparate, vor fi cu atat mai apreciate atunci cand sunt servite intr-o camera in care exista un model atractiv de cosuri fum ieftine.

Tips & tricks pentru a prelungi durata de viata a oricarui model de cos de fum

Curata de fiecare data cenusa din focar, dar lasa un strat mic de cativa centimetri: Scopul acestui pat de cenusa este sa reflecte caldura si sa ofere un suport adecvat pentru carbuni. Acest secret se aplica tuturor modelelor de cosuri de fum.

Alege lemn bine uscat, care va arde constant, fara sa degaje un miros urat sau alte reziduuri toxice. Ideal este ca lemnul sa fie uscat chiar de tine, pe toata durata verii, astfel incat odata cu sosirea sezonului rece, casa ta sa se bucure de o caldura placuta si continua.

Daca ai un semineu care are usa, indiferent daca este din metal sau din sticla, inainte de a merge la culcare asigura-te ca ai inchis-o bine. Este o masura de siguranta care se aplica indiferent daca ai montat cosuri fum ieftine sau din categoria premium.

Curata periodic cosul de fum, pentru a indeparta cenusa si creozotul. Daca ai cea mai mica suspiciune ca ceva obstructioneaza evacuarea fumului, apeleaza de urgenta la specialisti.

Aici gasesti cosuri de fum de calitate

Chiar daca vrei sa cheltuiesti cat mai putini bani, astfel incat bugetul familiei sa fie protejat, sanatatea si siguranta se afla pe primul loc si nu trebuie sa fie excluse din ecuatie.

Poti gasi cosuri fum inox: https://cosurifum.ro/categorie-produs/cosuri-de-fum-inox/ sau ceramice, ieftine dar de calitate, care ofera o evacuare corecta si completa a fumului. Pentru cea mai buna oferta de cosuri de fum te asteptam pe www.cosurifum.ro.