Nu mai reusesti sa pronunti cuvintele corect si intampini probleme cand vine vorba despre a mesteca in mod corect alimentele?

Daca te confrunti cu astfel de situatii si, in plus, te simti stingher atunci cand vrei sa zambesti in preajma altor persoane, inseamna ca ai nevoie de un aparat dentar: https://familydent.ro/aparat-dentar/, care sa te ajute sa iti corectezi pozitia dintilor. Aceasta solutie este una moderna si extrem de eficienta, datorita careia iti vei redobandi nu doar integritatea danturii, ci si increderea in fortele proprii.

Cand este recomandat sa porti un aparat dentar?

Aparatul dentar este un dispozitiv medical, cu ajutorul caruia iti poti corecta numeroase din problemele de la nivelul danturii, iar pentru a afla care sunt situatiile in care este indicat sa il porti, citeste randurile de mai jos:

•           dantura ta are o pozitie incorecta, fie din cauze naturale, fie pentru ca ai suferit la un moment dat un accident ori ti-ai scos maseaua de minte, care crestea gresit;

•           nu mai reusesti sa mesteci corect si nici sa pronunti corect cuvintele, pentru ca cei din jur sa te inteleaga;

•           vrei sa te bucuri din nou de un aspect placut, care sa iti permita sa zambesti ori de cate ori iti doresti, fara a te simti stingher.

Poti alege dintre mai multe tipuri de aparate

Un alt aspect important, pe care este bine sa il iei in calcul este acela ca datorita tehnologiei, acum poti alege dintr-o gama variata de aparate dentare, in functie de materialele din care acestea sunt realizate. Asadar, te poti orienta catre:

•           aparate metalice – sunt unele dintre cele mai populare in randul celor care poarta astfel de dispozitive, in ciuda faptului ca sunt vizibile;

•           aparate ceramice – sunt extrem de eficiente, iar datorita lor poti obtine rezultatele dorite intr-un timp cat mai scurt;

•           aparate linguale – spre deosebire de cele ceramice si cele metalice, aceste aparate se aplica in partea inferioara a dintilor si nu sunt deloc vizibile;

•           aparate mobile – le poti purta cu precadere atunci cand problemele pe care le ai nu sunt grave. Mai exact, astfel de aparate pot fi purtate doar ocazional, conform indicatiilor medicului.

Iti corectezi pozitia dintilor

Cu ajutorul unui aparat dentar, indiferent de materialul din care este realizat iti corectezi pozitia dintilor. Acesta este, fara indoiala, cel mai mare beneficiu, de care ai parte cand porti un dispozitiv medical.  Ulterior, iti vei redobandi integritatea danturii si te vei bucura de dinti perfect aliniati.

Te bucuri de o dantura mai curata

In perioada in care porti aparatul dentar trebuie sa ai mai multa grija in ceea ce priveste igiena orala. Asta inseamna ca in timp, vei avea dinti mult mai curati si mai bine igienizati. De exemplu, este important si obligatoriu sa te speli pe dinti dupa fiecare masa, pentru a te asigura ca resturile alimentare nu raman in spatiile interdentare.

Perioada tratamentului variaza

Nu in ultimul rand, este bine sa stii ca perioada tratamentului variaza de la caz la caz. Daca, de exemplu, pentru unele persoane este suficient sa poarte aparatul dentar pret de cateva luni, daca te confrunti cu probleme mai grave, trebuie sa porti dispozitivul medical pentru mai multa vreme.

FamilyDent.ro te asteapta cu portile deschise, pentru a-ti rezolva aici problemele la nivelul danturii. Fie ca ai nevoie de cel mai bun pret implant dentar, de o plomba sau de un aparat dentar potrivit nevoilor tale, pe toate le gasesti in cadrul cabinetului stomatologic!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 031 229 7087