Visezi la o haina de blana dama, de vizon, pentru garderoba ta, dar nu esti convinsa ca merita achizitia? Designerii ne atrag atentia ca este o investitie pe termen lung, de care te vei putea bucura ani de-a randul.

O haina de blana dama: https://www.blana.ro/haine-de-blana-naturala/, spun ei, nu isi pierde farmecul si nu depinde de trenduri sau sezoane de moda. Din contra, este atemporala si isi va gasi locul perfect in dulapul tau indiferent de tendintele modei. Bineinteles, mai sunt si alte motive pe care specialistii in design vestimentar le aduc in atentia iubitoarelor de fashion. Iata-le!

O haina de blana dama este extrem de calduroasa

Daca si tu urasti sa te imbraci sub forma de straturi de haine in timpul sezonului geros, iata o veste buna: nu mai este cazul. Haina de blana dama 100% naturala este atat de calduroasa, incat nu mai ai nevoie de foarte multe articole vestimentare ca sa resimti confortul termic.

Dincolo de farmecul lor estetic si de durata de viata extinsa pe care o au, acesta este principalul avantaj al hainelor de blana: asigura caldura necesara pe timpul iernii. Astfel, te vei simti ca o diva pe covorul rosu, si nu vei mai fi incorsetata de toate straturile de haine pe care le purtai de obicei. Nici macar nu exista termen de comparatie intre caldura pe care o genereaza o geaca de fas sau confortul termic generat de o haina conceputa din blana naturala.

Ai parte de certificat de garantie pe o perioada extinsa

Da, hainele de blana nu sunt la fel de ieftine ca gecile de fas, dar nici nu se poarta doar un sezon. Aceste piese durabile sunt concepute astfel incat sa reziste zeci de ani in garderoba ta, iar tu sa te poti bucura de farmecul lor estetic. Pentru a-ti garanta calitatea premium a materiilor prime, cele mai mari case de blanuri vin in intampinarea ta cu garantie pe perioada extinsa.

In Romania, Casa de Blanuri MG este locul unde beneficiezi de 3 – 5 ani garantie la orice produs achizitionat de la ei. Astfel, nu vei avea nicio indoiala ca ai investit intr-un articol vestimentar durabil. Dupa ce iese din perioada de garantie, haina de blana dama poate fi dusa la mici sesiuni de restilizare, unde primeste o noua viata de fiecare data. Merita pe deplin!

Poti sa personalizezi orice model standard, dupa gustul si preferintele tale

Daca niciun model de haina de blana dama predefinit, din comert, nu te convinge ca iti merita banii, atunci opteaza pentru serviciile de personalizare. Ai sansa sa personalizezi un model standard sau chiar sa primesti unul conceput de la zero, special pentru tine, dupa o fotografie sau o schita realizata in prealabil. Astfel, vei avea haina de blana mult visata, fara niciun efort. Cu toate acestea, exista atat de multa varietate in acest domeniu, iar piesele sunt atat de atractive, incat sunt mici sanse sa nu gasesti deja croit pe piata modelul care sa iti castige inima. Poti ajusta orice element: sistemul de inchidere, tipul de maneci s.a.m.d..

Cel mai recomandat magazin de blanuri din Bucuresti: Casa de Blanuri MG, de unde poti cumpara si online

Casa de Blanuri MG e cel mai renumit magazin de blanuri din Romania, cu o traditie ce incepe in anul 1939, intr-o familie care a conceput un brand de lux. Traditia merge mai departe, pentru ca magazinul exista si astazi si iti ofera chiar si posibilitatea de a comanda online cele mai pretioase haine de blana de pe piata.