Într-o lume a ospitalității unde fiecare spațiu își dorește să ofere o experiență unică și memorabilă vizitatorilor săi, Divani & Sofa’ se ridică la înălțimea așteptărilor prin linia sa inovatoare HORECA. Această inițiativă reprezintă culminația a peste 15 ani de experiență și dedicare în furnizarea de soluții de mobilier și design interior de lux, care transformă orice spațiu HORECA într-un punct de referință pentru eleganță, confort și personalizare.

Divani & Sofa’, cu o reputație bine consolidată în domeniul designului interior și al mobilierului de lux, extinde acum orizonturile spre sectorul ospitalității, aducând un suflu nou în amenajarea spațiilor dedicate. De la dormitoare de hotel, la restaurante și cafenele, linia HORECA by Divani & Sofa’ oferă soluții personalizate care răspund nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Ne ocupăm de tot ce implică amenajarea unui hotel, extinzând serviciile noastre și la locații precum restaurante (care pot fi independente de hotel) și cafenele, asigurând că fiecare spațiu își atinge potențialul maxim în ceea ce privește designul și funcționalitatea.

Prin colaborarea strânsă cu clienții săi, Divani & Sofa’ transformă viziuni în realitate, oferind nu doar mobilier, ci soluții complete de design interior care reflectă personalitatea și viziunea fiecărui spațiu. Echipa de experți a companiei lucrează îndeaproape cu fiecare client pentru a asigura că produsele finale nu doar îndeplinesc, ci depășesc așteptările în materie de calitate, design și inovație.

Oferind un pachet all-in-one, Divani & Sofa’ simplifică procesul de amenajare și mobilare a spațiilor HORECA, devenind un partener de încredere pentru clienții săi. De la servicii de consultanță în design până la furnizarea de materiale și produse, compania asigură că fiecare aspect al proiectului este acoperit, permițând clienților să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat: crearea unei experiențe excepționale pentru vizitatorii lor.

Gama de produse oferită de HORECA by Divani & Sofa’ este vastă și diversificată, acoperind toate nevoile unui spațiu ospitalier. Mobilierul pentru dormitoarele de hotel este conceput pentru a oferi confortul suprem și un rafinament desăvârșit, în timp ce soluțiile pentru restaurante și cafenele sunt create pentru a satisface cerințele specifice ale acestor spații, combinând funcționalitatea cu un design atrăgător. În plus, mobilierul pentru spatiile outdoor sunt gândite pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și a rezista în timp, adăugând valoare și stil oricărui ambient.

Dorina Dimagli, CEO al Luxury Furniture, subliniază importanța parteneriatului cu clienții: “HORECA by Divani & Sofa’ este mai mult decât un furnizor de mobilier; este un partener de încredere în crearea unor spații care inspiră și încântă vizitatorii. Ne dedicăm să aducem inovație și personalizare în fiecare proiect, transformând spațiile HORECA în locuri unde fiecare detaliu contează și fiecare moment este memorabil.”

Angajamentul Divani & Sofa’ către calitate și inovație este recunoscut și apreciat în întreaga industrie HORECA. Prin colaborările cu parteneri de prestigiu și branduri de renume internațional, compania construiește și consolidează încrederea în serviciile și produsele sale. Fiecare piesă de mobilier este dovada excelenței în materie de calitate și estetică, contribuind la crearea unor spații remarcabile și inspiratoare.

Echipa Divani & Sofa’, formată din pasionați de design și calitate, este dedicată transformării viziunilor clienților în realitate, făcând din fiecare proiect o poveste de succes. În această eră a ospitalității, unde experiența și personalizarea sunt esențiale, Divani & Sofa’ se afirmă ca lider în transformarea spațiilor HORECA în locuri unde funcționalitatea întâlnește frumusețea, iar rezultatele depășesc așteptările.

Transformarea oricărui spațiu HORECA cu Divani & Sofa’ înseamnă a alege un partener care înțelege importanța detaliilor, a calității și a designului inovator. Este despre a crea spații care nu doar că încântă vizual, dar care oferă și o experiență memorabilă fiecărui vizitator. În lumea ospitalității, unde fiecare impresie contează, HORECA by Divani & Sofa’ este alegerea care transformă orice spațiu într-un punct de referință pentru eleganță, confort și personalizare.