Setul Milwaukee de 3 Pistoale de Impact M18 și Lanterna M18 este o alegere ideală pentru profesioniștii din diverse domenii care necesită unelte de înaltă calitate pentru a face față sarcinilor de lucru zilnice. Cu trei pistoale de impact de diferite dimensiuni și puteri, împreună cu o lanternă de inspecție LED, acest set oferă performanță, versatilitate și iluminare de încredere într-un singur pachet.

Pistoalele de Impact M18:

1. Pistol de Impact Milwaukee 3/4″ 1627Nm 18V M18-ONEFHIWF34, cu Tehnologie ONE-KEY™, M18 FUEL™

Acest pistol de impact este conceput pentru sarcini grele, dezvoltând un cuplu impresionant de 1627 Nm, cu o dimensiune compactă care oferă acces sporit în spațiile înguste. Tehnologia ONE-KEY™ permite personalizarea sculei de la distanță, oferind o productivitate sporită și rezultate consistente. Sistemul DRIVE CONTROL™ oferă patru moduri de funcționare pentru a maximiza versatilitatea în aplicații.

2. Pistol de Impact Milwaukee 1/2″ 745Nm 18V M18FMTIW2F12-0X, M18 FUEL™

Cu un cuplu de desfacere de 881 Nm și un cuplu de strângere de 745 Nm, acest pistol de impact este extrem de versatil, oferind performanță de vârf într-un design compact. Sistemul DRIVE CONTROL™ permite selectarea a patru setări diferite de viteză și cuplu pentru adaptabilitate maximă în diverse aplicații.

3. Pistol de Înșurubat cu Impact Milwaukee 1/4″ Hex 226Nm 18V M18 FID3-0X, M18 FUEL™

Acest pistol de înșurubat cu impact oferă eficiență energetică ridicată, cu un cuplu de 226 Nm și viteză de înșurubare crescută, ideal pentru lucrările care necesită precizie și performanță maximă. Cu patru moduri de funcționare, utilizatorul poate adapta setările pentru a se potrivi cu cerințele fiecărei aplicații.

Lanterna de Inspecție LED Milwaukee M18-IL:

Lanterna de inspecție LED Milwaukee M18-IL oferă iluminare TRUEVIEW™ de înaltă definiție, cu trei LED-uri și două setări de iluminare pentru versatilitate sporită. Cu un cap pivotant și cârlige de metal reglabile, această lanternă poate fi utilizată în diverse situații de lucru, oferind o acoperire optimă a zonei de lucru.

Accesorii și Specificații:

Setul este completat de două tipuri de acumulatori Milwaukee, un încărcător rapid și trei cutii HEAVY DUTY™ pentru transport și depozitare convenabilă. Toate uneltele și accesorii incluse în acest set sunt compatibile cu acumulatorii MILWAUKEE® M18™, oferind o soluție integrată și flexibilă pentru nevoile de lucru.

Pentru mai multe detalii și achiziționare, puteți accesa Toolsboxservices.

Cu performanță de vârf, versatilitate și fiabilitate remarcabilă, Setul Milwaukee de 3 Pistoale de Impact M18 și Lanterna M18 este alegerea perfectă pentru profesioniștii care caută să își îmbunătățească eficiența și productivitatea în locul de muncă.