Descoperă Experiența Culturală Unică a Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei

Festivalul Serbările Scrumbiei se întoarce în Comuna Maliuc pentru cea de-a treia ediție, transformând Delta Dunării într-o scenă vibrantă a tradițiilor locale. Ediția din 2024 va avea loc în zilele de 18 și 19 mai și este organizată în colaborare cu FLAG Delta Dunării, reflectând dedicarea noastră față de promovarea bogăției culturale din această regiune.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Spectacole Culturale și Artiști Remarcabili

În cadrul Festivalului, vei avea ocazia să te bucuri de spectacole fascinante oferite de artiști și formații locale de excepție:

Diana Amelian și Alexandra Listrat îți vor încânta simțurile cu muzică autentică și cântece pline de emoție. Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice remarcabile. Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 va oferi o incursiune autentică în dansurile și cântecele specifice regiunii. Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina va completa atmosfera cu ritmuri și dansuri pline de energie.

Aceste reprezentații vor transforma Festivalul Serbările Scrumbiei într-o experiență culturală autentică și diversă pentru toți participanții.

Valorificarea Tradițiilor Locale și a Meșteșugurilor Unice

Festivalul își propune să îmbrățișeze comunitatea locală, evidențiind tradițiile pescărești și meșteșugurile unice ale Deltei Dunării. Vei putea savura delicii gastronomice locale și te vei bucura de spectacole autentice de muzică și dans tradițional.

Informații Utile și Detalii Despre Eveniment

  • Unde? Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare? Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Cu siguranță! Festivalul este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru o experiență deplină, te sfătuim să îți rezervi cazarea în avans, având în vedere popularitatea zonei. Asigură-te că ai un aparat foto la tine pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Pentru mai multe detalii și actualizări, urmărește pagina noastră de Facebook.

Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Stiri similare:

2 thoughts on “Descoperă Magia Deltei: Festivalul Serbările Scrumbiei

Comments are closed.